Menu

20/08/2019

FJÄLLRÄVEN FOR YOU

Bij het Zweedse Fjällräven staat de natuur en duurzaamheid voorop. Het merk is ontstaan in het dorp Örnsjöldsvik waarin zee, bos en bergen samenkomen. De nadruk bij iedere tas ligt op simpliciteit, bruikbaarheid en natuurlijk het milieu. Het is serieuze, goede boel bij Fjällräven, gewoon goede producten op de beste manier gemaakt. De tassen zijn ideaal voor avonturiers die zelf ook graag een steentje bijdragen aan het milieu. En die avonturen kunnen overal plaatsvinden: school, buiten, werk… Fjällräven kan overal!

Fjällräven Classic

Dit is dé klassieker van Fjällräven. Het idee van deze rugzak begon allemaal in 1978 toen het merk opviel dat vele kinderen rugproblemen hadden. Daar moest iets aan gedaan worden. En zo ontwierp zij de Classic. Lichtgewicht, duurzaam en sterk. Dat is nou eens fijn voor je rug! Wat extra fijn is aan een Classic, is dat hij waterafstotend is. Super fijn natuurlijk in ons natte kikkerlandje.

Fjällräven Greenland

Over de jaren heen veranderd de inhoud van een schooltas natuurlijk. Laptops en tablets gaan steeds vaker mee naar school. Schoolboeken worden al bijna niet meer gebruikt, alles gaat nu digitaal! Daar is vanzelfsprekend een goede laptoprugzak/laptoptas voor nodig. En ja hoor, die vind je bij Fjällräven gewoon in de Greenland collectie. Tassen uit deze collectie zijn gemaakt van 65% gerecycled polyester en 35% biologisch katoen. Super milieuvriendelijk dus!

Fjällräven Ulvö

Natuurlijk gaat Fjällräven ook mee met de trends van nu. Zo is het je vast al opgevallen dat bijna iedereen met een heuptas rondloopt. Het grote voordeel van een Fjällräven heuptas, is de stevigheid. Net als haar rugzakken, zijn ook haar heuptassen gemaakt van de beste materialen. Draag hem modieus rondom je bovenlichaam of juist comfortabel op je heupen.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt