Menu

28/05/2019

BEN JIJ KLAAR VOOR HET FESTIVALSEIZOEN?

Voor velen begint het festivalseizoen aankomend weekend op Amsterdam Open Air of The Crave Festival. De zomer kan wat ons betreft dan al officieel beginnen! Je hebt vast je outfit al helemaal klaarliggen voor een weekend vol muziek, dans, eten, drinken en natuurlijk gezelligheid. Heb je ook gedacht aan je tas? Ontdek alle festivaltassen bij Van Os en ga modieus het festivalseizoen tegemoet!

HEUPTAS

Je gaat ze zeer zeker o-ver-al zien deze zomer: de heuptas. Vorig jaar waren ze al aardig in opkomst en ze zijn dit jaar dé zomertrend. Maak je festivaloutfit compleet met een modieuze heuptas van bijvoobeeld SMAAK Amsterdam, Burkely of INYATI. Draag hem op je heupen of fashionable rondom je bovenlichaam en ga dansend het weekend door!

RUGZAK

Niet zo’n fan van de heuptas maar wel van de functionaliteit? Dan is een kleine rugzak jouw beste vriend dit festivalseizoen. De rugzak is inmiddels ook erg geliefd in modeland en je hebt je handen de hele dag vrij met deze op je rug. Ga voor een exemplaar met franjes of lift mee op de transparant trend. Je loopt (of danst) er in ieder geval goed bij!

CROSSBODYTAS

Misschien ben je wel liefhebber van de oude, vertrouwde crossboytas. Dat snappen wij, want ook die zijn onwijs modieus en beschikbaar in veel verschillende formaten en modellen. Je kunt ze eindeloos combineren, ook met jouw festivaloutfit. Ga voor een box bag, een rechthoekige of wat dacht je van een hartvormige? Steel de show met een van onze geweldige crossbodytassen!

Smaakt dit naar meer? Van Os heeft het ook dit seizoen weer allemaal. Jij komt deze zomer stijlvol door, ontdek alle tassen! Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties en trends. 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt