Menu

American Tourister Lock N Roll

De American Tourister Lock N Roll collectie is gemaakt in Europa. De collectie is vervaardigd uit sterk polypropyleen en heft maximal volume dankzij de kubusvorm. Deze collectie bestaat uit verschillende opvallende en vrolijke kleuren. Op onze webshop vindt u een breed assortiment American Tourister Lock N Roll spinner koffers.

Waarom een American Tourister Lock N Roll koffer?

De American Tourister Lock N Roll koffers hebben een maximaal volume en een mooi en dynamisch design. De collectie is heel veilig dankzij de geïntegreerde driepuntsluiting met TSA-functie en de koffers bieden een optimaal rijcomfort danzij de vier multidirectionele wielen. De koffers hebben een enkelvoudige trekstang en een boven- en zijhandvat om de koffer gemakkelijk op te tillen. 

American Tourister Lock N Roll: de binnenkant

De binnenkant van American Tourister Lock N Roll koffers bestaan uit twee compartimenten. In het onderste compartiment bevinden zich aanpasbare gekruiste inpakriemen voor een praktische indeling. In het bovenste compartiment bevindt zich een tussenschot met rits om gemakkelijk en ordelijk te kunnen inpakken.

American Tourister Lock N Roll in verschillende maten en kleuren

De American Tourister Lock N Roll collectie bestaat uit meerdere maten. Zo zijn er American Tourister Lock N Roll spinners van 55 cm, 69 cm en 75 cm. Afhankelijk van de duur van uw reis en de benodigde reisbagage, kunt u bepalen welke koffer voor u het meest geschikt is. Twijfelt u over de geschiktheid van een koffer voor een bepaald type reis? Kom dan eens langs in één van onze 31 winkels, of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste American Tourister Lock N Roll koffer. Snel navigeren:

American Tourister Lock N Roll uitverkoop

Bent u op zoek naar een American Tourister Lock N Roll koffer in de uitverkoop? Neem dan eens een kijkje op de American Tourister sale pagina. Op deze pagina shopt u allerlei American Tourister koffers in diverse kleuren en maten, voor een aantrekkelijke prijs.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt